Odpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]
Autor Wiadomość
PostNapisane: 29 maja 2025, o 12:49 

Dołączył(a): 5 gru 2024, o 15:12
Posty: 75
Zbieram się do otwarcia lokalu i jednym z większych zakupów będzie komora chłodnicza. Zastanawiam się, czy lepiej iść w gotowe rozwiązanie, czy może coś na wymiar. Macie jakieś doświadczenia? Na co zwrócić uwagę?


Góra
PostNapisane: 29 maja 2025, o 14:46 

Dołączył(a): 29 maja 2025, o 10:34
Posty: 11
Zdecydowanie warto podejść do tego indywidualnie. Gotowe zestawy są OK, ale nie zawsze pasują do konkretnego lokalu – a w gastronomii każdy centymetr ma znaczenie. U nas komora była robiona na wymiar i to serio zrobiło różnicę w organizacji zaplecza. Możesz spojrzeć na https://aifoglassdoors.com/pl/produkty/ ... hlodnicze/ – mają różne rozwiązania, od prostszych po bardziej zaawansowane, no i można się dogadać co do wymiarów. Zwróć też uwagę na jakość uszczelek, drzwi i izolacji – to się zwraca z czasem, zwłaszcza przy częstym otwieraniu.


Góra
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz Strona 1 z 1   [ Posty: 2 ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron


Przedstawione treści oraz produkty służą wyłącznie pomocy w nauce. Nie służą ani nie zachęcają one do łamania prawa.
Kopiowanie przedstawionych treści oraz zdjęć jest zabronione.